ÖN VIS I DALMATIEN

UPPTÄCK ÖN VIS OCH DEN BLÅ GROTTAN

Vis är den ö som ligger längst ut i Adriatiska havet, ön betraktades vara fantastisk redan av de gamla Grekerna. På ruiner av de gamla grekiska samhällena hittar vi idag öns enda städer – Komiza och Vis.

Det är till Vis du kommer när du kommer med båten från Split. Ön Bisevo är en del av Vis skärgård och har en stor attraktion, nämligen den vackra Blå Grottan. Grottan är ett naturfenomen som man bara kan inträda med små fiskebåtar, den erbjuder en oförglömlig upplevelse, speciellt fantastiska är de ljuseffekter som bildas av solen som speglas i grottan genom havet. Komiza har kustens bästa fiskare här finns lämpligt nog också ett Fiskar Museum. Komiza är också känt för sina fantastiska hummer-resturanger, ett måste när man är där.

Lägenheter Vis  Skicka din intresseanmälan här

I båda städerna kan du bada i eller kring staden. Till ön Vis kommer du med båt (katamaran) från Split och tar ca 1 timma och 30 minuter.

Våra lägenheter i både Vis och Komiza ligger med fantastisk utsikt över havet och med gångavstånd till centrum med restauranger och butiker.

Lägenheter Vis  Skicka din intresseanmälan här

Guest card

Boka din flygresa här