Lägenhetshotell DUB19

Beskrivning

Avstånd: centrum Lapad 200 m, affär 200 m, bad 200 m. Parkering-ja.

Vårt lägenhetshotell är beläget i centrum av i det vackra området Lapad, som är omgivet av en rik medelhavs vegetation och full av intensiva färger och dofter. Det är en idealisk plats för semester och fritid. Lapad som är en del av det moderna Dubrovnik har stora grönområden, sand, och klippstränder. I centrum av Lapad finns gott om restauranger och barer café, och det finns också bank, post, kommersiella centrum, skönhetssalong, etc. Här finns tennisbanor och den vackra strandpromenaden som leder dig längs stranden av Lapads många badställen. Här kan du även njuta av magnifik utsikt mot Elap öarna.

Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår i priset.
(Gällande slutstädning gäller husets allmänna ordning )

DUB19 Lägenhet 1

4 personer: (75 m2) Två sovrum med dubbelsäng, vardagsrum+kök och badrum, terrass , egen ingång, luftkonditionering, sat tv, internet. Sänglinne, handdukar samt slutstädning ingår i priset.

Pris Lågsäsong: 9900 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 11500 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

DUB19 Lägenhet 2

4 personer: (55 m2) Två sovrum med dubbelsäng, vardagsrum+kök och badrum, terrass , egen ingång, luftkonditionering, sat tv, internet. Sänglinne, handdukar samt slutstädning ingår i priset.

Pris Lågsäsong: 9900 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 11500 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

DUB19 Lägenhet 3

2+1 personer: (40 m2) Ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum+kök med bäddsoffa, badrum, terrass , egen ingång, luftkonditionering, sat tv, internet. Sänglinne, handdukar samt slutstädning ingår i priset.

Pris Lågsäsong: 6500 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 7600 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

Guest card

Boka din flygresa här