Lägenhetshotell HV45

Beskrivning

Avstånd: Centrum 800 m, Bad 200 m, Affär 100 m, Parkering

Huset är beläget på en höjd i ett fridfullt område. Varje lägenhet har luftkonditionering och en terrass med havsutsikt. Husägaren bor i en del av huset. I närheten hittar du ett nybyggt äventyrsbad, dykarklubb samt Taxibåtar som du snabbt kan nå bad öarna (Pakleni otoci) eller om du vill stanna kvar och bada runt den natursköna strandpromenaden. Hyresvärden är engelsk – tysk talande och hjälper dig med alla formaliteter.

Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår i priset.

HV45 Lägenhet 1

4 Personer Två sovrum med dubbelsängar, fullt utrustat kök med diskmaskin, två badrum en med dusch, luftkonditionering, sat- tv, Internet, terrass med havsutsikt, parkering. Sänglinne, handdukar, slutstädning samt parkering ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 8200 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 10900 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

HV45 Lägenhet 3

2 Personer Ett sovrum med dubbelsäng, kök m diskmaskin, badrum med dusch, luftkonditionering, sat-tv, Internet, balkong med havsutsikt, parkering. Sänglinne, handdukar, slutstädning samt parkering ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 5500 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 7500 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

HV45 Lägenhet 4

2 Personer Ett sovrum med dubbelsäng, kök med diskmaskin, badrum med dusch, luftkonditionering, sat-tv, Internet, balkong med havsutsikt, parkering. Sänglinne, handdukar, slutstädning samt parkering ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 5500 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 7500 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

HV45 Lägenhet 5

2+2 Personer, två sovrum, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar, kök med diskmaskin, badrum med dusch, luftkonditionering, sat-tv, Internet, balkong med havsutsikt, parkering. Sänglinne, handdukar, slutstädning samt parkering ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 6500 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 8500 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

HV45 Lägenhet 6

4 Personer Två sovrum med dubbelsäng, Kök med diskmaskin, två badrum med dusch, luftkonditionering, sat-tv, Internet, terrass och en balkong med havsutsikt, parkering. Sänglinne, handdukar, slutstädning samt parkering ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 8500 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 11500 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

Guest card

Boka din flygresa här