Lägenhetshotell HV35

Beskrivning

Avstånd: Centrum 800 m, Bad 200m, Affär 50 m, Parkering

Huset är beläget på en höjd i ett fridfullt område nära Supermarket. Varje lägenhet har en terrass med fantastisk havsutsikt. Lägenheterna är mycket fräscha och även välutrustade. I närheten hittar du ett nybyggt äventyrsbad, dykarklubb, flera tennisbanor samt taxibåtar som du snabbt kan nå bad öarna (Pakleni otoci) med eller om du vill stanna kvar och bada runt den natursköna strandpromenaden. Hyresvärden är engelsktalande och hjälper dig med alla formaliteter.

Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår i priset.

HV35 Lägenhet 1 PRIZEMLJE

4 Personer,Nedre våning, två sovrum med dubbelsängar, eventuellt en extrabädd, två badrum medtvättmaskin, kök, terrass med havsutsikt,sat-TV, luftkonditionering, samt Internet. Sänglinne, handdukar, slutstädning och parkering ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 8900 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 10500 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

HV35 Lägenhet 2 ZELENI

2+2 Personer, 1:a våning, ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med bäddsoffa för två personer, kök, badrum, balkong med havsutsikt sat-TV, luftkonditionering, Internet samt parkering Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 6900 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 8500 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

HV35 Lägenhet 3 GALERIJA-ZUTI

4+1 Personer, Andra våning, etage lägenhet,Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två bäddar, eventuellt en extrabädd på etagevåningen, kök med diskmaskin, badrum med tvättmaskin, ballong med havsutsikt, sat-Tv och luftkonditionering,samt Internet. Sänglinne, handdukar, slutstädning samt parkeringsplats ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 8900 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 10900 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

HV35 Lägenhet 4 Bjeli

2 Personer, Andra våning, ett sovrum med dubbelsäng, kök, badrum med tvättmaskin, balkong med havsutsikt, sat-TV, luftkonditionering, samt Internet. Sänglinne, handdukar, slutstädning och parkering ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 4900 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 6300 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

HV35 Lägenhet 6 PLAVI

2+1 Personer, Andra våning, ett sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa för en person mot extra kostnad, kök, badrum med tvättmaskin, balkong med havsutsikt, satt-TV, luftkonditionering, samt Internet. Sänglinne, handdukar, slutstädning och parkering ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 5500 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 6900 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

HV35 Lägenhet 7 CRVENI

2 Personer, första våningen, ett sovrum med dubbelsäng, kök med diskmaskin, badrum med tvättmaskin, balkong med havsutsikt, sat-TV, luftkonditionering, samt Internet. Sänglinne, handdukar, slutstädning och parkering ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 5200 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 6200 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

HV35 Lägenhet 8 ROZA

2 Personer, andra våningen, ett sovrum med dubbelsäng, kök, badrum, balkong med havsutsikt, sat-TV, luftkonditionering, samt Internet. Sänglinne, handdukar, slutstädning och parkering ingår i priset.


Pris Lågsäsong: 4900 kr/vecka  
Pris Högsäsong: 6200 kr/vecka  

Foton    Se Kartan   Bokningsförfrågan

Guest card

Boka din flygresa här